Femeile sunt de mai multe feluri. Unele melancolice, altele mai expansive, multe delicate și de neatins, toate frumoase și născute pentru a fi iubite. Fericirea lor, a femeilor, nu este de mai multe feluri. Are chipul și asemănarea pruncilor născuți din pântelece lor biblice.

Minune mai mare decât zâmbetul unui copil sănătos și vesel care se lipește de obrazul mamei, nu există. Iar cei sau cele care confundă o stare pozitivă de moment cu fericirea supremă a unei mame îmbrățișate, întotdeauna perfect, de pruncul său, sunt departe de a înțelege acest miracol.

Premieră pentru România! Aplicația care calculează și recompensează influența ta pe Facebook! Află ACUM cât de influentă ești și ce premii poți câștiga!

Există în lume bărbați triști, neîmpliniți, care înțeleg foarte clar că sunt văduviți de uluitoarea și fabuloasa îmbrățișare pe care un copil o poate oferi mamei sale, nimănui altcuiva.

Și, trebuie să-i înțelegem, să-i consolăm, să-i iubim și să le amintim că rolul lor în povestea lumii noastre, a oamenilor, este să ne facă fericite, pe noi, femeile!

Făceți-ne copii, dragilor, și vă voi iubi și mai mult...făceți-ne, cu adevărat, FERICITE!