Okkut este o aplicație care îți măsoară coeficientul de influență și te premiază. Gratuit!

Întrebări frecvente


Okkut este un site/aplicație care îți spune cât de valoros este timpul pe care îl petreci pe Facebook.
Un algoritm matematic calculează cât de influent ești în cercul tău de prieteni și calculează în detaliu engagementul audienței tale față de conținutul original postat de tine, pe Facebook.
Deoarece, în funcție de influența ta, primești de la OKKUT monede virtuale, numite Tukkoins (TK).
Poți licita pentru premiile oferite de partenerii noștri.
NU, NICIODATĂ! Banii reali nu au și nu vor avea nici o valoare pe acest site! Poți licita pentru premii doar cu Tukkoins (TK), iar ca să poți face asta trebuie să te conectezi cu Facebook și să accepți aplicația!
Foarte simplu! Invită-ți prietenii pe acest site distribuind licitațiile. Vei primi instantaneu 30% din monedele Tukkoins (TK) ale fiecărui prieten care a devenit utilizator din linkul postat de către tine!
Soluția cu cel mai bun randament este oferită de butonul WhatsApp. Poți distribui, foarte ușor, tuturor contactelor tale din telefon, linkuri de pe okkut.com. Butonul WhatsApp devine accesibil doar dacă accesezi okkut.com de pe telefonul tău mobil!
Deoarece partenerii noștri vor lansa, prin intermediul aplicației OKKUT, campanii de sampling, oferte dedicate (cupoane, vouchere, promoții etc.) către cei mai influenți utilizatori Facebook.
Deoarece ofertele partenerilor noștri vor fi targetate în detaliu, în funcție de datele din profilul tău: sex, vârstă, locație, interese etc. Nu te vom putea notifica atâta vreme cât profilul tău nu este completat integral.
Deoarece, DOAR prin intermediul aplicației OKKUT vei primi instantaneu notificări, ori de câte ori partenerii noștri vor lansa oferte care-ți sunt adresate. Campaniile dedicate ale partenerilor noștri vor fi limitate ca timp și ca număr de oferte valide. Ofertele se vor epuiza după principiul “primul venit, primul servit”.
Deoarece coeficientul tău de influență este rezultatul final al unui calcul complex și proporțional care are în vedere și media coeficienților de influență ai prietenilor tăi din Facebook sau Instagram, prieteni care au conturi valide pe okkut.com.
Cu alte cuvinte, cu câți mai mulți prieteni de-ai tăi au conturi valide pe okkut.com, coeficientul tău de influență va putea fi calculat cu o precizie mult mai mare.

Ce trebuie să faci?


Pasul 1 Conectează-te cu Facebook! Click pe butonul din dreapta/sus INTRĂ ÎN CONT!
Pasul 2 Acceptă aplicația, doar așa OKKUT îți poate calcula coeficientul de influență.
Pasul 3 Acum ai deja coeficientul tău de influență și un număr de monede virtuale proporțional cu acest coeficient. Completează-ți profilul, primești automat încă 10 TKoins. RECOMANDARE: completează-ți profilul cu date reale, doar așa poți primi oferte personalizate de la partenerii noștri. Este foarte important să complezi toate câmpurile: sex, vârstă, domiciliu, interese etc.
Pasul 4 Distribuie link-uri de pe okkut.com către prietenii tăi și vei primi automat 30% din numărul monedelor pe care le vor primi cei care își vor face cont folosind link-urile distribuite de către tine. Folosește butonul Distribuie și primești monede sau oricare alt buton inserat pe okkut.com: Twitter, Google Plus, Pinterest.
Pont Cea mai bună soluție de a aduna monede virtuale este să folosești butonul Whatsapp (vezi acest buton doar pe telefonul tău mobil, când accesezi okkut.com). Poți trimite foarte ușor link-uri, folosind Whatsapp, către toți cei care se află în lista de contacte, din telefonul tău mobil. Poți aduna foarte multe monede, într-un timp foarte de scurt.
Pasul 5 Licitează, folosind monedele adunate de către tine, alături de ceilalți utilizatori, pentru ofertele lansate de către partenerii noștri.
Cookie-urile ne ajută în îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind acest site, sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor.

Dă-mi un LIKE!

Ai dat deja? Poți să închizi asta.

Dictionar de oferte pentru fete

Experiment fabulos în Suedia despre utopia socialismului! Mai simplu de atât, nici că se putea!

Citește articol