Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Okkut este un site/aplicație care îți spune cât de valoros este timpul pe care îl petreci pe Facebook.
Un algoritm matematic calculează cât de influent ești în cercul tău de prieteni și calculează în detaliu engagementul audienței tale față de conținutul original postat de tine, pe Facebook.
Deoarece, în funcție de influența ta, primești de la OKKUT monede virtuale, numite Tukkoins (TK).
Poți licita pentru premiile oferite de partenerii noștri.
NU, NICIODATĂ! Banii reali nu au și nu vor avea nici o valoare pe acest site! Poți licita pentru premii doar cu Tukkoins (TK), iar ca să poți face asta trebuie să te conectezi cu Facebook și să accepți aplicația!
Foarte simplu! Invită-ți prietenii pe acest site distribuind licitațiile. Vei primi instantaneu 30% din monedele Tukkoins (TK) ale fiecărui prieten care a devenit utilizator din linkul postat de către tine!
Soluția cu cel mai bun randament este oferită de butonul WhatsApp. Poți distribui, foarte ușor, tuturor contactelor tale din telefon, linkuri de pe okkut.com. Butonul WhatsApp devine accesibil doar dacă accesezi okkut.com de pe telefonul tău mobil!
Deoarece partenerii noștri vor lansa, prin intermediul aplicației OKKUT, campanii de sampling, oferte dedicate (cupoane, vouchere, promoții etc.) către cei mai influenți utilizatori Facebook.
Deoarece ofertele partenerilor noștri vor fi targetate în detaliu, în funcție de datele din profilul tău: sex, vârstă, locație, interese etc. Nu te vom putea notifica atâta vreme cât profilul tău nu este completat integral.
Deoarece, DOAR prin intermediul aplicației OKKUT vei primi instantaneu notificări, ori de câte ori partenerii noștri vor lansa oferte care-ți sunt adresate. Campaniile dedicate ale partenerilor noștri vor fi limitate ca timp și ca număr de oferte valide. Ofertele se vor epuiza după principiul “primul venit, primul servit”.
Deoarece coeficientul tău de influență este rezultatul final al unui calcul complex și proporțional care are în vedere și media coeficienților de influență ai prietenilor tăi din Facebook sau Instagram, prieteni care au conturi valide pe okkut.com.
Cu alte cuvinte, cu câți mai mulți prieteni de-ai tăi au conturi valide pe okkut.com, coeficientul tău de influență va putea fi calculat cu o precizie mult mai mare.
Cookie-urile ne ajută în îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind acest site, sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor.

Dă-mi un LIKE!

Ai dat deja? Poți să închizi asta.

Dictionar de oferte pentru fete

Experiment fabulos în Suedia despre utopia socialismului! Mai simplu de atât, nici că se putea!

Citește articol