Politica de confidențialitate

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. Okkut își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. Cea mai recentă versiune poate fi găsită accesând această pagină, numită Termeni și condiții. Okkut garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (evaluarea coeficientului personal de influență în social media, coeficientul Okkut), pe site-ul http://okkut.com și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Okkut fără acordul prealabil scris al acestuia. Dreptul de a crea o legătură web (link) către Okkut este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru Okkut sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai după obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

Dreptul de autor al Okkut asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului http://okkut.com (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Okkut și a furnizorilor săi și este apărat de Legile pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială aflate în vigoare pe teritoriul oricărei țări de unde este accesat site-ul http://okkut.com. Folosirea fără acordul Okkut a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

Produsele si serviciile oferite de Okkut pe site-ul http://okkut.com

Okkut nu oferă nici o garanție, în mod expres, nici implicit, în ceea ce privește inclusiv, dar fără limitare la, funcționarea acestui site.

Okkut este parte a unui sistem de afiliere pus la dispoziție de către marketing.rakuten.com și operează ca afiliat platforma pusă la dispoziție de acesta. Toate produsele listate pe okkut.com sunt puse la dispoziție de alți parteneri ai Rakuten. Produsele listate si recomandate nu sunt și nu vor fi niciodată proprietatea Okkut. Produsele listate pe okkut.com pot fi achiziționate doar de pe site-urile celorlalți afiliati, nu pot fi achiziționate de pe okkut.com, așa cum lesne se poate constata la utilizarea site-ului nostru. Okkut nu are nici o responsabilitate față de terți în ceea privește potențiala decizie de achiziție a oricărui produs listat și recomandat okkut.com.

Okkut comunică prin diverse metode (pagini, pop-up, overlay, mouse over etc), în interiorul site-ului, toate detaliile necesare înțelegerii și optimizării modului în care funcționează okkut.com. Vizitatorii/utlizatorii au la dispoziție toate informațiile, le vedere, cu privire la modul în care funcționează okkut.com: Ce este okkut?, Cum câștig?, Adună monede! Regulile licitațiilor! Întrebări frecvente! Consultarea acestor secțiuni este obligatorie, iar utilizarea okkut.com fără consultarea acestor tutoriale nu obligă și nu angajează Okkut față de terti, în nici un fel și sub nici un posibil context.

Calitatea serviciilor de hosting, link-urile către alte site-uri, erori de funcționare

Site-ul http://okkut.com este găzduit de serverele unei terțe firme. Okkut nu va putea fi făcut responsabil pentru eventualele erori apărute pe site indiferent de motivele apariției lor, acestea incluzând modificari ale site-ului, setări, sau actualizări ale scripturilor programate. Okkut nu va putea fi făcut răspunzător pentru erorile apărute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site- ului http://okkut.com, nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul http://okkut.com. Pentru respectivele site-uri, răspunderea integrală o poartă proprietarii site-urilor în cauză.

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului http://okkut.com este gratuită și voluntară și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația în vigoare. Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg în secțiunea dedicată. Okkut deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document. Abonații newsletter-ului http://okkut.com pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului Okkut mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, Okkut nu poate fi facut raspunzator, sub nici o formă, de acțiunile abonaților săi. Okkut își rezervă dreptul de a restricționa accesul oricărui abonat la newsletter, dacă Okkut are orice fel de motive pentru a crede că abonatul respectiv nu respectă prevederile prezentului document.

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe Okkut și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de utilizare a site-ului http://okkut.com, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

Cookie-urile ne ajută în îmbunătățirea serviciilor furnizate. Folosind acest site, sunteți de acord cu politica de utilizare a cookie-urilor.

Dă-mi un LIKE!

Ai dat deja? Poți să închizi asta.

Dictionar de oferte pentru fete

Experiment fabulos în Suedia despre utopia socialismului! Mai simplu de atât, nici că se putea!

Citește articol